İstanbul Boğazı’nda fırtına nedeniyle gemi trafiği çift yönlü olarak askıya alındı. Rüzgâr hızının gecenin ilerleyen saatlerinde daha da artacağı tahmin ediliyor.
Meteoroloji’nin Yalova ve İstanbul için kuvvetli fırtına uyarısının ardından akşam saatlerinde İstanbul Boğazı’nda rüzgar şiddetini arttırdı. Bu nedenle boğazda gemi geçişleri çift yönlü olarak askıya alındı. Gemiler, Marmara Denizi’nde Zeytinburnu açıklarında demirledi. Karadeniz’de ise gemiler, Kumköy açıklarında bekletildi.
Boğaz’da demirleyen irili ufaklı tekneler ise dalgalar yüzünden batma tehlikesi geçiriyor. Arnavutköy sahilde bir sürat teknesinin gündüz kuvvetli rüzgar ve dalgalar nedeniyle battığı öğrenildi.
Akşam saatlerinde boğazda saatte 25 km hızla estiği tespit edilen rüzgarın, ilerleyen saatlerde şiddetini daha da arttıracağının tahmin edildiği öğrenildi.
1
Diyanet İşleri Başkanlığı’na İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş atandı
2
AK Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt’tan “Kürdistan” gözaltısına tepki: Doğru bulmuyorum
3
İki kişi birden saldırdı! Gazeteciyi sokak ortasında ağır yaraladılar
4
G20 Zirvesi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, tercüman olarak eleştirilerin hedefindeki Fatima Gülhan Abushanab eşlik etti
5
G20 Liderler Zirvesi’nde aile fotoğrafı çekimine Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gösterilen ilgi damga vurdu
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.