Adana’da bir çiftçinin bankadan çekip markete giderken araca koyduğu 80 bin lira, cam kırılarak çalındı
Adana’da Akdeniz Mahallesi’ndeki bir bankadan 80 bin lira para çeken çiftçi Resul Kar, Hamza Cebe idaresindeki hafif ticari araçla evine dönerken Karataş yolu üzerindeki markete uğradı.
Cebe ile markete giren Kar, aracın yanına döndüğünde ise camın kırılarak içeride bulunan 80 bin liranın alındığını gördü.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Araç sahibi Hamza Cebe, AA muhabirine, olayın şokunu yaşadıklarını belirterek, marketten çıktıklarında aracın camının kırılarak içerisinde bulunan paraların çalındığını gördüklerini söyledi.
1
Diyanet İşleri Başkanlığı’na İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş atandı
2
AK Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt’tan “Kürdistan” gözaltısına tepki: Doğru bulmuyorum
3
İki kişi birden saldırdı! Gazeteciyi sokak ortasında ağır yaraladılar
4
G20 Zirvesi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, tercüman olarak eleştirilerin hedefindeki Fatima Gülhan Abushanab eşlik etti
5
G20 Liderler Zirvesi’nde aile fotoğrafı çekimine Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gösterilen ilgi damga vurdu
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.