Hakkari’de polis ekipleri durdurdukları bir aracın gizli bölmesinde 2 bin kanser ilacı ve insilün tüpleri ele geçirdi. İlaçların Irak’ın kuzeyindeki terör örgütü mensuplarına götürüldüğü ihtimali araştırılıyor.
Hakkari’de polisin düzenlediği operasyonda, bir aracın altında oluşturulan gizli bölmedeki kutularda, yaklaşık 2 bin kanser ilacı ve insilün tüpleri ele geçirildi.
Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan bir ihbarın ardından harekete geçerek, operasyon düzenledi.
Aracın alt tarafına yapılan, “zula” denilen gizli bölgmedeki kutularda ise kanser ilaçları ve insilün tüp ve iğneleri ele geçirildi.
TERÖR KAYDI ÇIKTI
Araca yükleme yapan 5 kişi gözaltına alındı. Terör örgütünden kaydı bulunduğu saptanan 5 şüpheli gözaltına alınarak Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.
KUZEY IRAK’A MI GÖTÜRÜLÜYOR
Gözaltına alınan şüphelilerin sorgusu sürerken, ilaçların sınırdan Irak’ın kuzeyindeki terör örgütü mensuplarına götürüldüğü ihtimalinin de araştırıldığı öğrenildi.
1
Diyanet İşleri Başkanlığı’na İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş atandı
2
AK Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt’tan “Kürdistan” gözaltısına tepki: Doğru bulmuyorum
3
İki kişi birden saldırdı! Gazeteciyi sokak ortasında ağır yaraladılar
4
G20 Zirvesi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, tercüman olarak eleştirilerin hedefindeki Fatima Gülhan Abushanab eşlik etti
5
G20 Liderler Zirvesi’nde aile fotoğrafı çekimine Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gösterilen ilgi damga vurdu
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.